sunnuntai 26. lokakuuta 2008

Sunnuntai-illan kuulumisia

Päivä meni kellonsiirron, ruuanlaiton suunnittelun ja jalkapallon (oho!) katselussa ja kudoinhan minä hieman. Baskerinalku on nyt tämännäköinen.

Kudon ilman ohjetta, lasken silmukoita, että tulee tarpeeksi lisäyssilmukoita. Yritin ensin kaksinkertaisella langalla, mutta tulos olisi ollut superpakkasia varten, eikä näihin päiviin. Vaihdoin sitten puikot ohuempiin, langan yksinkertaiseksi. Kudon molempia lankoja vuorotellen nurjia ja oikeita silmukoita vaihdellen. Lopputulos on enempi täysi ympyrä kuin tuossa näkyy, en kuitenkaan halua täyttä lautasta vaan vähän suppeamman, eli pyöreämmän päälaen.

Illan parasta antia oli kuitenkin tämä. Nuorten omin voimin toteuttama musikaali. Kirkko oli melkolailla täynnä.

Ja ihanaa oli huomata myös parantunut kuntoni, pystyn kävelemään paljon nopeammin kuin viime kuun lopussa eikä välillä tarvitse pysähtyä ottamaan astmalääkettä eikä hiljentää vauhtia ennestäänkin hiljaisesta vauhdista. Kumpa astma nyt pysyisi kurissa edes jonkin aikaa.

Nyt kudin käteen ja seuraamaan vaalituloksia, oma ehdokkaani meni valtuustoon ja onneksi myös kakkossijalla ollut meni läpi, vaikka en molempia voinutkaan äänestää.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvä kun selvisi että oletkin muuttanut tänne! Ihmettelin eräänä päivänä kun katselin suosikkejani että eipäs ole Purkaja päivittynyt pitkään aikaan! Onnea tähän osoitteseen!

Ninnu kirjoitti...

Onnea uudelle blogille! Baskerin lanka on kivan väristä.