tiistai 20. tammikuuta 2009

Ylä-Savon neuletapaaminen

Kävin tänään kysymässä Lapinlahden Käsityökeskuksessa voisiko siellä kokoontua neulekahvilan merkeissä. Ensimmäinen tapaaminen sovittiin jo viikon päähän, tiistaiksi 27.1.
Aloitetaan n. klo 16.30 - 17.00. Käsityökeskus on auki klo 17.00 saakka ja yritän olla paikalla ennen ovien sulkeutumista. Klo 17.00 jälkeen sisäänkäynti on takapihan puolelta.
Osoite on Juhani Ahon tie 6, jos ajo-ohjetta tarvitaan, kerro kommenteissa niin lisään sen tänne.
Toivottavasti olemme runsaslukuisesti liikkeellä, mutta voihan pieni ryhmä kasvaa isommaksi. Jos tuo tiistai ei sovi, yritän sopia toisen päivän. Ensimmäisellä kerralla mukana on käsityökeskuksen Merja.

LankaMari, kyllähän me nyt ainakin pari tuntia ollaan koolla, neuleita ja kahvia, siinähän se aika vierähtää. Miten pitkään tuo toinen menosi kestää - osaatko arvioida sitä?
Eikä tämä kerta jää ainoaksi, ilmoittelemme heti kun ollaan sovittu kuinka usein tavataan.
Tervetuloa!!!

7 kommenttia:

Nimetön kirjoitti...

Voi himskatti, minulla olisi tytön vanhempainilta, mutta jos suurimmalle osalle sopii tuo ilta niin ei tartte minun takia perua, yritän laittaa sinne miehen...siis sinne vanhempainiltaan. Laittaisitko viestiä kun ajankohta varmistuu.

Nimetön kirjoitti...

Huomenta ! Oi, onpas kiva :) Mulle kyllä käy tuo tiistai. Näkymisiin !

Nimetön kirjoitti...

Sinulle on postia blogissani!

Nimetön kirjoitti...

Heips! Ei tartte ainakaan minun vuoksi muuttaa aikaa, pääsen tulemaan.

Nimetön kirjoitti...

Minua myös kiinnostais, mutta aika ei käy, olen toisessa tapaamisessa samaan aikaan. Mitenkähä pitkään jatkatte?


LankaMari

Nimetön kirjoitti...

Laitan toki sen huivin kaulaani :) Siitä kahvileivästä....oisko joku pullapitko tms.passeli ? Toisinko minä sit kahvipaketin ? Mulla on keliakia, niin tuon semmosia keksejä jotka käy, jos vaikka sattuu muitakin keliaakikkoja paikalle.

Nimetön kirjoitti...

Mulla saattaa menn' sen verran kauan, ett' ei kannata j''d' minua odottelemaan, mutta seurailen t''lt', milloin seuraavan kerran on tapaaminen!

Lankamari