torstai 23. lokakuuta 2008

Paketti ja plakaatti


Eilispäivä, torstai, oli yllätysten päivä.
Snyni, tuo yllätysten mestari, sai minut mykistymään. Tuli paketti - ihan vaatimaton ruskea pahvipaketti, joka piti tiukasti salaisuutta sisällään. Sen vajaan parikymmenminuuttisen aikana, mikä jäi töistä paluun ja illan kokouksen väliin, minun olisi pitänyt tulostaa esityslista, talousarvio ja toimintasuunnitelma mutta minä seisoin suu auki tuon paketin äärellä, sen sisältö oli mahtava:


Kolme kerää ihanaa mohairlankaa: Gedifra easy soft: 48% mohair, 42% polyamidi ja 10% kasmiria. Väri on vahva pinkki ( kunnon käsitystä saati kuvaa minulla ei vielä ole pimeyden takia) ja lanka tuntuu nimensä veroiselta tosi pehmeältä. Sny ehdottaa huivia, malli tuli heti kun kosketin lankaa: feather and fun, suosikki pitsini mohairlangalle.

Mutta eihän se tähän jäänyt, vaikka jo tässä olisi ollut yllin kyllin, siellä paketissa oli vielä Lace and eyelet stitches 250 to knit by Erika Knight, siis 250 erilaista pitsi ja reikäkuviomallia. Yksi on jo tahtomassa sukanvarteen.
Suuret kiitokset ystäväni!
Kuvia tulee kun valkeus voittaa pimeyden.
Nyt kun tilanne on tämä minä toivon kudonta-aikaa ei minuutteja, eikä tunteja vaan useampia vuosia.
Mutta eihän se yllätysten saanti tähän jäänyt:
Pico y arte tuli eilen Amalialta
Maininnan eteenpäin jakamisen sääntöjä ovat:
1) Valitse viisi blogia, joita arvostat luovuuden, kuvituksen, mielenkiintoisen sisällön ja/tai blogosfääriin tehdyn panostuksen johdosta millä tahansa maailman kielellä.
2) Jokainen annettu palkinto on henkilökohtainen ja sitä annettaessa mainitaan blogin kirjoittajan nimi sekä linkitetään palkittavaan blogiin.
3) Palkinnonsaaja panee palkinnon logon blogiinsa.

4) Logo tulisi linkittää alkuperäispalkinnon osoitteeseen.

5) Palkinnonsaaja julkaisee säännöt omassa blogissaan. Kansainvälisen, Uruguaysta alkunsa saaneen palkinnon alkuperäiset säännöt ovat tässä.
Ja eteenpäin tämä lähtee:

Useampikin olisi voinut tämän saada, mutta noudatetaampa sääntöjä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lämmin kiitos muistamisesta :)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana että pidit paketista!
Hieman jännitin :)

Kristiina kirjoitti...

Kiitos muistamisesta, se lämmittää kovasti mieltäni! :)

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos tunnustuksesta, nyt vasta huomasin tuolta linkitysten kautta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Tunnustus lämmittää:)