maanantai 16. joulukuuta 2013

Himmelin alku

 
 Olen vuosia haaveillut himmelistä ja tässähän se nyt on. Kansalaisopistossa oli marraskuussa himmelikurssi, jolle ilmottauduin mukaan. Olin ensimmäisenä iltana suunnittelemassa omaa työtäni, mutta kun olisi pitänyt olla viikonloppu kasaamassa himmeliä niin minuun iski edellisenä aamuna vatsatauti, joka piti kotona lahellä vessaa ja sänkyä eikä kasaaminen edennyt tämän pitemmälle.
Tästä on kuitenkin pikkuhiljaa edetä niin että kaikki katkotut oljet tulee käytettyä. Muita käsitöitä on vain hiemen keskeneräiset vauvansukat entiselle työkaverille.
Leipätyö on muuttunut tänä syksynä niin että olen tehnyt töitä myös viikonloppuisin ja iltaisin enimmillään jopa 12 ja ½ tuntia yhteen putkeen. Viikonlopputöistä on seurannut vapaapäiviä keskellä viikkoa, mutta valitettavasti en voi pitää kahta päivää peräkkäin vaan päivät pitää jakaa sinne missä ne haittaavat vähiten varsinaisen päivätyöni järjestelyjä.

Ranteet ovat taas yrittäneet sanoa työsopimusta irti, joinakin aamuina on tosi tuskaista saada ranteet liikkumaan yön jäljiltä. 

Vaikka en itse ole yhtään jouluihminen toivotan kuitenkin
Hyvää Joulua sille joka tänne eksyy.

1 kommentti:

Anja/Amalia48 kirjoitti...

Hieno, upee, mahtava!
Minä olen kans haaveillut tehdä himmelin, mutta yksi iso mutta, mistähän sais niitä rukiin olkia, josta sais sen kunnon vanhan ajan himmelin tehdyksi;(