sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Valmista, valmista

Viikko sitten kävin ostamassa uudet työkengät. Sovittelin useampaa paria, kun en uskonut että ne jo kerran koetetut ja hyviksi havaitut olivat sitten loppujen lopuksi parhaat - ostamisen arvoiset. Myöhästyin siinä tohinassa dramaattiset viisi minuuttia linja-autosta ja seuraava olisi menossa vasta kahden tunnin kuluttua.
Iisalmen kauppahalli on aivan linja-autoaseman vieressä ja siellä on lankakauppa, vaikka mitään en tarvinnut, kävin heräteostoksilla ja niinpä silmiini sattui valmiita frillahuiveja ja eikös vain kaupan täti esitellyt minulle langan mistä moisen saisi ja kun vielä oli yksi kerä aivan minun väriänikin.
Ostin sen yhden kerän, siitä tulisi kaksi huivia. Kun vielä kävin linja-autoaseman askarteluliikkeessä ja sielläkin myydään Noroja sekä puikkoja niin aloitin tämän huivin siinä linja-autoaseman penkillä ja neuloin myös sen parikymmentä minuuttia minkä kotimatka kesti.
Ensimmäisen huivin tein kuudella silmukalla, toisen vain viidellä. Toinen menee joko lahjaksi tai sitten arpajaisvoitoksi.
Lanka on Schoeller&Sthalin Tonia, puikot 5½ bambut
Valitettavasti huivi ei tullut vielä kuluneena viikonloppuna käyttöön koska se tavallinen syysnuha painui taas poskionteloihin, pahensi astman ja pisti minut loppuviikoksi saikulle ja viikon antibioottikuurille.
Nyt sitten uusia suunnitelmia puikoille!


4 kommenttia:

Sartsa kirjoitti...

Hieno huivi ja minunkin mielestä upean värinen.

KristiinaS kirjoitti...

Mulla kans tommosta lankaa on mutta kutomatta jää! Yritin = arrggh.

Ninnu kirjoitti...

Näyttää oikein kivalta! Mietin tässä, että onkohan hankala kutoa..?. Olisi kyllä kiva kokeilla, vaikka itselleni ei valitettavasti röyhelöt sovikaan.

Marjut kirjoitti...

Väri on minusta myös kerrassaan hieno. Ja huivi tosi hauska.