keskiviikko 12. elokuuta 2009

Kysymyksiä ja vastauksia

Missähän on minun nypylät?
Meinasin aloittaa kansalaisopistossa nypläyksen kymmenisen vuotta sitten, mutta porukassa tuli riitaa seuraavista opiskelukerroista ja se oli liikaa minulle. En jatkanut. Hankin kuitenkin muutaman parin nypylöitä, mutta nyt ei ole pienintäkään tietoa missä ne ovat. Peruslyönnit opettelin sitte omin päin ja nypläsin vähän matkaa kapeaa pitsiä muistaakseni käsityölehden oppien avulla, sain jopa ihan oikeannäköistäkin aikaan. Kansalaisopistossa olisi nyt taas tarjolla kurssi, opettaja on vaihtunut ja ainakin yksi riitelijä on on muuttanut pois.
Toinen vaihtoehto olisi kerrata kieliä.

Neuletapaamiset, missä ja milloin?
Kokoonnuimme viime talvena käsityökeskuksessa ja olemme sinne edelleen tervetulleita, päivää vaan pitää vaihtaa. KIP-päivänä oli puhetta tapaamisen järjestämisestä Iisalmessa, mutta minun työajat ja bussiaikataulut eivät käy yhteen niin hyvin että voisin käydä Iisalmessa, tietysti voisin hankkia oman auton ihan neuletapaamisia varten, muutenhan en sitä toistaiseksi tarvitse. (onko olemassa merkkejä/malleja knit, purl, yarn, garn, needle, yms. tarkoitukseen sopivaa värin ei tarvitse olla pätkäriäkätty)
Tähän asiaan toivon kannanottoja kaikilta asiasta kiinnostuneilta, sekä aiemmin mukana olleilta, että mukaan haluavilta ja muiltakin ihan muuten vaan.
Yritetään löytää mahdollisimman sopiva ratkaisu kaikille.
5.9. olen lupautunut käsityökeskuksen syyskauden avajaisiin neulomaan sukkaa ja esittelemään myös neuletapaamista. Toivotaan runsasta osanottoa sinnekin.

Kesä loppui täällä klo 14.50, helle meni piiloon ja sade tuli ja on jaksanut vaikuttaa jo liki seisemän tuntia. Hih! Syksy tulee- saa neuloa. Onhan siinä välissä syyskesä ennen totaalista syksyä.

Ennustus: ensilumi sataa syyskuun lopussa/ lokakuun alussa. Perinnetieto, katsotaan kuinka käy.

Nyt nukkumaan, että saadaan riittävästi unta.

3 kommenttia:

Eila kirjoitti...

TErvehdys!
Minullehan käy neuletapaaminen ihan miten vaan. Jos täällä Iisalmessa niin sen pitäisi olla sitten varmaankin lauantaina päivällä. Arki-iltana olisi viisainta varmaan sitten siellä Lapinlahdella, vai miten muut ajattelevat?

Lettu kirjoitti...

Pitää laittaa tuo 5.9 korvan taa ja tulla mukaan !
Neuletapaaminen kävisi noin, miten Eila ehdottaa. Jos on Iisalmessa, niin linja-autollahan sinne minäkin.....jos sattuu puoliso olemaan vapaalla, niin sitten meno tai paluu käy meidän kyydillä. (Hän tuskin jaksaa odotella muutamaa tuntia siellä *virn*)
Nähdään !

Sylvi kirjoitti...

Niinkin voisi varmaan tehdä, että tapaaminen olisi vaikka vuoroin Iisalmessa ja vuoroin Lapinlahdella. Iisalmi on lähempänä minua, mutta auto kulkee kyllä Lapinlahdellekin. :)