lauantai 13. kesäkuuta 2009

KIP kip

Huom!!! linkki paikalliseen lehteen.

Nyt on sitten Ylä-Savokin julkineulottu maailman kartalle. Meitä oli neljä rohkeaa, joita paksut pilvet tai viileä tuuli ei haitannut vaan annoimme puikkojen ja koukun suihkia. Viimeisen tunnin vietimme kauppahallissa tuulensuojassa ja lämpimän kahvin ääressä.

Ennen neulomista kävin kauppahallin lankamyymälässä etsimässä huivilankoja tähän. lisäksi tarvitsin lisää lankaa keskeneräiseen etiopianuttuun. Minulla on jokin ihmeen viherrys menossa, koska ostin vain vihertävää lankaa.
Neulomisen jälkeen kävin vielä torin laidalla olevassa cittarissa, muka hakemassa jotakin suuhun pantavaa, mutta lehtihyllystä tarttuikin mukaan Inteweave Crochet, jossa on mukavia, ihan toteuttamiskelpoisia malleja. Myös punainen kassi, jota katsoin kuukausi sitten oli pudottanut hintaansa ja lähti mukaan. Niinpä ruokaostoksille ei ollutkaan enää aikaa vaan piti kiiruhtaa bussiin ja kotiin.

Olen tainnut kehua vanhan blogin puolella Iisalmen kauppahallia, mutta kyllä sitä kannattaa kehua tässäkin. Lankakaupan ohessa on paikallisten käsintekijöiden töiden myyntiä, erittäin laadukasta tavaraa. Hallissa on myös Pupujussikoiden myymälä ja erittäin laadukas lihakauppa muutamia mainitakseni.

2 kommenttia:

Eila kirjoitti...

Kiitos mukavasta seurasta:)Minä laitan huomenna myös blogiini juttua, kuvan kera:)

Eila kirjoitti...

Minäpäs tässä taas...tulin vaan sanomaan näin aamutuimaan että onni suosi sinua arpajaisissani, hauskaa! Laitatko tulemaan osoitteesi, s-postini on eilajauätluukku.com.