torstai 25. kesäkuuta 2009

Ajatuskudelmia


Taaskaan ei neulomiset suju, sormet ovat kuin tönkkösuolatut muikut. Tunsin yölläkin kivun unen läpi, en kuitenkaan herännyt, vaan katselin unta, jota olen sitten miettinyt pitkin päivää. Olisihan elämä voinut kuljettaa noinkin.
Aamulla kaipasin tuolla lyhyellä työmatkallani käteen kynsikkäitä - ei ollut edes trikoosormikkaita taskussa.

Ennen nukkumaanmenoa on annettava sormille vielä kylmähoitoa, koetan pärjätä mahdollisimman pitkälle ilman särkylääkkeitä.
Kudinasioita olen kuitenkin ajatellut: taidanpa jättää tulevana syksynä SNY-kierroksen väliin, ilahdutan itseäni sitten Tampereen messuilla lankaostoksilla ym.
Sukkia ja patalappuja voin tehdä haasteisiin ja voihan sitä osallistua johonkin kertavaihtoonkin, jos sellainen kohdalle osuu.
Nyt kuitenkin ompeluhommiin. Pitää tehdä äidille kankaanpalasta kesäpontso. Hän loukkasi kätensä juhannusaattona (muruma oikeassa olkavarressa), eikä nyt saa päälleen paljon mitään: napitettavia puseroita on vain yksi käypäinen. Eikä minullakaan ole kuin yksi, jonka vien lainaan. Lähikaupasta löysin 5 eurolla ehkä sopivan ja arkioloihin surautan kevyestä viskoosista pontson.
Huomenna menen sinne tukanpesuun ja hoidan muitakin juttuja. Puhun myös ympäri ottamaan kotipalvelua avuksi, kun nyt apuna olevat sukulaiset lähtevät pois.

Ei kommentteja: