maanantai 25. huhtikuuta 2011

Västäräkistä vähäsen

Raskaiden työviikkojen jälkeen olen nauttinut Pääsiäisen suomasta pitkästä viikonlopusta. Kävimme sunnuntaina mökillä tarkastelemassa paikkoja ja paistamassa makkaraa, anoppi olisi halunnut keittää kahvitkin, mutta kun ei ollut mitään kahvileipää.
Kahviteltiin sitten anopin kaupunkiasunnossa.
Olen neulonutkin vähän kesäisempää huivia vaan siitä ei vielä kuvaa, kun on niin alkutekijöissään.

Jäät lähtevät. Västäräkki, tuo lapsuuteni lintu, keikutti pyrstöään jään reunalla.
Tuntuu jo kesältä."Pakollinen" krookuskuva mieheni kaverin pihalta, siellä lenteli yksi minulle tuntematon perhonen, jolle olen yrittänyt etsiä netistä nimeä, mutta eipä ole tärpännyt. Tuttuja olivat nokkosperhonen, sitruunaperhonen ja suruvaippa, pikkuöttiäisiä oli myös siivillään, mutta niihin en ole tehnyt tuttavuutta. Yritin kuvata tuota tuntematonta hentelijää, mutta kun käytössä oli miehen kamera niin empäs onnistunut.

Nyt on taas aloitettava työviikko, onneksi vain nelipäiväinen. Kurkku on taas karkea ja vähän flunssainen olo, liekö katupölyjen vai siitepölyjen tuomaa.

1 kommentti:

Matleena kirjoitti...

Herttaisia krookuksia, mutta ovat tainneet jo laksatua!

Kyselit siitä sokerivesitärkkäyksestä, vastasin siihen jo blogissanikin, mutta varmuudeksi täälläkin. Siis: Ei sokerivesitärkkäys kellasta valkoisiakaan liinoja. Niitähän ei silitetä ollenkaan, ainoastaan pingotetaan kuivumaan. Ja lähtee muuten hyvin pois pesussa! ;D Niin ja jos haluat hiukan tarkempia ohjeita, niin kurkkaa tänne http://lankapirtin.blogspot.com/2010/07/viela-virkattua.html