torstai 16. joulukuuta 2010

Huonoa seuraa

Kaikille tänne vielä jostakin eksyville ja etenkin kommentteja jättäneille ihanille ihmisille suuret kiitokset!
Nöyrästi tunnustan olleeni tänä syksynä huonoa seuraa, en ole saanut aikaiseksi kunnon kirjoituksia tänne, enkä ole hoitanut mitään muitakaan suhteitani minnekään päin.

Aikaa on ollut, sen puutetta en voi valittaa. Terveyskin on ollut parempi, kun vähensin astmalääkkeitäni, muuten samalla hävisivät myös mustelmat.
Energiani vaan on ollut vähissä, työssä on ollut rankkoja juttuja - mutta myös ihania aikoja.
Ensi vuoden alusta työaikani palaa välille 8 - 16, tällä hetkellä sopeutuminen tuohon aikaan tuntuu kovalta haasteelta kun olen nyt saanut yli kolme vuotta aloittaa työpäivät lähes tunnin myöhemmin. Myöhäinen aloitus on kostautunut pitkinä iltaan jatkuvina työpäivinä. Kotona olen ollut usein vasta vähän ennen iltakuutta.
Koko syksyn olen lisäksi kärsinyt huonoista yöunista, nukkumatti saapuu vasta tuossa kahden jälkeen aamuyöllä ja herään ihan ilman kelloa jo kuuden maissa. Epäilen syylliseksi kilpirauhasen liikatoimintaa.
Olen kutonut ranteenlämmittimet Tampereelta ostetusta langasta - kuva sitten kun on valoisaa - ehkä ensi kesän keskiviikkona.
Kaikille ihanaa joulua, nautitaan elämästä!

1 kommentti:

Outi kirjoitti...

Tuota energiaa voisi itsekukin peräänkuuluttaa. Toivotaan, että kevätaurinko tuo sitä takaisin =) Mukavaa joulun odotusta!