tiistai 6. heinäkuuta 2010

Hiekanajoa ja mansikkakakkua

Ihan ensimmäiseksi kiitos kaikille viime aikoina kommentteja jättäneille.
Kiitos kun olette käyneet lukemassa.

Loman alku on ollut yhtä juhlaa, lauantaina olimme isännän ystävän viisikymppisillä. Aika kului rattoisasti maalaistalon pihapiirissä, kun naapurissa asuva pieni saksalaispoika otti minut leikkikaverikseen. Ajelimme hiekkarekoilla ja muilla leikkiautoilla. Jopa muutama saksan sanakin palautui mieleen tai minähän ymmärrän puhetta jonkin verran mutta oma puhe on paksussa ruosteessa.
Sunnuntaina vierailtiin täällä. Minä olin matkalla navigaattorina, isännän harrastusreissu. Kierreltiin pienempiä teitä ja katseltiin maisemia, kun ei ollut kiire.

Tänään olen hoitanut oikeita asioita, tilasin viimeiselle lomaviikolle matkan yhteen unelmakohteeseen, asiassa oli vähän mutkia mutta siitäkin selvisin. Huomenna on yksi kokous ja sitten pitää painua ostamaan uusi puhelin kun entinen äityi temppuilemaan ja vien samalla viime syksynä ostetut kengät takaisin kauppaan, kun pohjassa ilmeisesti valmistusvirhe. Jos vielä muistan peruuttaa sanomalehden ettei se turhaan täytä postilaatikkoa niin sitten voinkin olla poissa kotoa pari viikkoa.
Reissu- ja leikkikuvat ovat isännän kamerassa ja käsityöt eivät ole edistyneet millään lailla joten kuvattavaakaan ei ole ollut.

2 kommenttia:

ertzu kirjoitti...

kiitos lankahullun kesäyllätyksestä 1 ja enpä muistanu laittaa, että oon aloeveeralle allerginen, muuten ihanat langat ja makeet värit..lak tuli heti syötyä..ratkiriemukasta lomaa
terkuin ertzu neulomosta

"pappi puikoissa" kirjoitti...

Perhosmallista sain Niinalta tämmöisen lähdetiedon, että olisi julkaistu Suuri käsityökerho -lehdessa 2/1980.