torstai 10. kesäkuuta 2010

Luulinpa, että se olisi

vain pieni kesäflunssa, kun kurkku tuli viime keskiviikkona pihalla huutamisesta kipeäksi, mutta sunnuntaina oli kuumetta niin etten enää tiennyt oikein oma nimeäni saati mitään muuta ja niinpä jouduin terveyskeskukseen ja antibioottitiputukseen.

Kaikenlaiset osallistumiset niin postikortit, lankahulluus* kuin pif ovat nyt myöhässä, mutta lupaan toteuttaa sitoumukseni kunhan tästä "tolopilleni tokenen".
Tein hetki sitten rutikuiviin käsiini kunnon rasvauksen ja nyt painun parveketuolilleni nauttimaan kesästä ja neulomaan.

* = tarkoitan tässä nyt vain tätä vaihtoa, en syndroma filum avariesta jonka vakavinta muotoa vastaa koetan harata etten itsekin muuttuisi lankakeräksi.


2 kommenttia:

Ninnu kirjoitti...

Voimia toipumiseen! Kesällä on kurja sairastaa ...jos nyt muulloinkinkin..

Amalia48 kirjoitti...

Hups, jopas on sinulla ollut kova kohtalo:(. Jokos out toipunna koituksesta?
Tulin tänne kurkkailemmaan pitkähkön tauon jäläkkeen, se kun tämä kesä pistää Amalijan käpälliin vipinnöö, jottei meinnoo joka mutkassa koivet muata tavottookkaan, vaen on käytettvä kässii apuna ja työnnettävä ihtee niillä etteenpäin;).
Juhannuskii jo kättä antaa, joten toivottelen Sinne Aurinkoista ja hauskoo keskikesän juhloo!....niin ja paranehhan, jos vielä moinen kesken!