tiistai 6. huhtikuuta 2010

Huhtikuun hömppää

Seijap Heimolasta esitteli eilen illalla Ullasta löytyvää neulehoroskooppiaan. Koska minulla ei ole muuta kerrottavaa niin tehdäänpäs sitten samalla tavalla.

HÄRKÄ (21.4.-20.5.)

Olet oikea himoneuloja. Sinua ei saisi millään ylös sohvalta neulomasta. Ärsyynnyt, kun työ ja kotityöt vievät aika neulomiselta. Kuka viitsisi pestä pyykkiä, kun senkin ajan voi käyttää neulomiseen? Blogissasi esitellään joka viikko uusi valmistunut neule.

Lempilankasi: Rowanin langat.

No, en tiedä olenko enää himoneuloja, sohvaa ei ole mutta aika jumissa olen tuossa tuolissani, pyykit pesee kone, mutta tiskaamisen kanssa on ihan noin. Pitäisikös täällä joskus imuroida...

Rowanin langoista pidän kyllä Summer tweedista.

Sairastelu jatkuu: olen hoitanut itseäni herkuttelemalla - en ole jaksanut tehdä ruokaa, mutta pulla ja kahvi on vienyt nälän pois. Huomenna saisi hakea postista lankaherkkupaketin - yritän kuitenkin käydä huomenna Pieksämäellä kun on lomakin.

Jospa ensi kerralla olisi neulekuviakin.

1 kommentti:

Amalia48 kirjoitti...

Satteista keskiviikko uamuu!
Onpa tuas mukava käyvä tiirailemassa tiällä;). Hävitin niät tässä joku aika sitten blogisi osotteen sähellykseni yhteevessä...kävit onneks kommentoimassa ja niinpä tuas assii kunnossa:).
Tiällä sattaa vettä tuana päivänä...eillen paisto aurinko koko pitkän päivän.
Vaen toivottelen Sinulle kaikesta huolimatta ihku ihannoo huhtikuun 7-päivee!