keskiviikko 14. lokakuuta 2009

Aistit-meemi


Nappasin tämän Tiitsalta

1. Laita tunnustus blogiisi.
2. Kirjaa sinne myös nämä säännöt.
3. Linkitä blogiin, josta sait tunnustuksen.
4. Listaa viisi aistia ja kerro mitä ne merkitsevät sinulle.
5. Haasta viisi muuta blogia jättämällä niihin kommentti.

Kuulo Hiljaisuus minun himoni - kuulon kautta kulkee suurin osa päivittäisestä informaatiosta minkä saamme, meitä kuullaan ja me tulemme kuulluiksi. Kuuntelemme vain murto-osan siitä mitä kuulemme. Entäs kun kuulo puuttuu - käytän työssäni viittomia.
Näkö Omani on korjattu laseilla, on monitehoa, luku- ja aurinkolaseja. Näen luonnon kauneuden, ihmiset, luen, kirjoitan.
Tunto Illalla vuode tuntuu hyvältä, kun siihen menee väsyneenä, aamulla suihku tuntuu virkistävältä, villa tuntuu kutittavan, silkki hyväilee ihoa, puuvilla on kuin koti, tuttu ja turvallinen.
Maku Ruisleipä, kahvi, vesi, porkkanat, kala, mango, mustikka, onhan näitä herkkuja - ei etikkaa, ei vahvoja mausteita minulle.
Haju Ihana tuoksu vai hirveä haju, hajustamaton tuoksuu hyvälle, hajuvedet ja hajusteet saavat aikaan allergisen reaktion.

En haasta ketään, mutta kuka haluaa saa napata mukaansa - jätä kuitenkin kommentti niin käyn lukaisemassa mitä olet kertonut.

1 kommentti:

Tiitsa kirjoitti...

Tulin "tarkistamaan" :). Tämä meemi oli minulle jokseenkin vaikea ja vasta jälkeenpäin osasin ajatella sitä hieman syvemmältä.
Kiitos osallistumisesta.