perjantai 10. toukokuuta 2013

Ruusun päivästä helaan

Heräsin liian myöhään huomaamaan että Ruusun päivä 4.5. olisi ollut sopiva päivä esitellä valmis työ. Lomalla 22.-30. 4. en ommellut pistoakaan, vaikka työ kulkikin reissukassini pohjalla, mutta sitten kotona on tullut tehtyä muutama pisto. Tämä tilanne on eilisillalta, helatorstailta.
Olen lukenut muutaman ristipistoilijan blogista keskiviikon maratoneista, missä pistellään klo 17- 21. Minun keskiviikkoiltani ovat menneet muuhun hommaan, mutta ensi viikolla aion kokeilla maratonia.

1 kommentti:

Unknown kirjoitti...

Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.