maanantai 2. elokuuta 2010

Se pyörii sittenkin - elämää on lomankin jälkeen

Heräsin tänä aamuna jumalattomaan pärinään ja epäilin että ikkunani alla kasvavat koivut ovat joutuneet jonkun vandaalin tuhon kohteiksi, mutta asialla oli kunnan miehet, jotka raivasivat heinikkoa/pusikkoa yms. rytöä naapuritontin laidoilta.
Menin töihin kuin olisin ollut menossa aivan uuteen työpaikkaan, mutta aika pian muistista löytyivät niin salasanat ja käyttäjätunnukset kuin se viime viikolla kateissa ollut sormiaakkosten P-kirjain. Sen verran muistin viime viikolla, että P tehdään vähän samalla tavoin kuin O mutta yritin tehdä sitä etusormi-peukalo-otteella kun oikein tehdessä P:n silmukka tehdään keskisormi-peukalolla ja P:n varsi on etusormi siis näin. Klikkaa kirjainriviä niin kirjain kasvaa.

Vielä kuva Visbyn kauniista ei betoniporsaasta vaan betonipässistä. Ollapa meilläkin tällaisia.



Hyvän loman jälkeen on kiva tehdä taas töitä ja tienata humputtelurahat seuraavaa lomaa varten.

2 kommenttia:

Ixu kirjoitti...

Koitan saada auton pysähtymään huomenna Humppilassa töistä palatessa jolloin voin jättää Itellan kuljetukseen sinulle tulevan kakkospaketin.

Palaga kirjoitti...

Kirjoituksesi innoittaman miekin aloin muistella sormiaakkosia. Kaikki muut muistin paitsi nämä d,f,g ja q. Viittomakieltä ei enää näin eläkkeellä ollessa ole tarvinnut, kuin aniharvoin kuuroja kaupassa tavatessa.

Mukavaa päivän jatkoa!