lauantai 25. lokakuuta 2008

Lankaa lauantaisin

Viikko sitten kävin emäpitäjässä eli synnyinseudullani ja ostin viisi kerää sirdar reflection lankaa täältä. Tarkoitus on tehdä jotakin olkapäille, liikkeessä oli kiva pieni pontso, jonka tapaiseen langat on suunniteltu.

Tämänpäiväinen kaunis aurinkoinen sää houkutteli käymään naapurikaupungissa Iisalmessa, jossa olen käynyt viimeksi pari kuukautta sitten. Etten olisi ollut liikkeellä "iliman aekojaa" niin kävinpä lankakaupassa. Minulla on muutaman vuoden vanhaa harmaata silkkilankaa, joka tahtoo baskeriksi, mutta haluan siihen vähän särmää, ihan sileä perusbaskeri ei kiinnosta. Lankakaupassa oli tarjolla kaunista raudanharmaata schachenmayr nomottan arabellaa, jossa on hapsua, nauhaa, paljettia ohutta ja paksumpaa kohtaa eli kaikkea sitä mitä efektilngassa voi olla. Tässä langassa oli vielä hinta kohdallaan vain 5,3€/100g kun puolta kevyemmät kerät olivat miltei samanhintaisia.Kuvassa on turhaa keltaisuutta, mitä langassa ei ole kuitenkaan. Kuvat otin päivänvalon aikaan, mikä on kohta harvinaisuutta minulle. Tarkoitus oli ostaa myös kirkasvalolamppu pimeyttä torjumaan, mutta sitä ei löytynyt. Pitää vielä kysyä paikallisesta sähköliikkeestä, mutta jos hinta on paljon kallimpi kuin täällä niin sitten tilataan.
Nyt keitetään iltakahvit ja puikolle otetaan kipuavun silkkivilla, äidin artroosi on taas tosi pahana ja kaikki hoito on tarpeen.

Ei kommentteja: