lauantai 22. tammikuuta 2011

Kiertolaisia




Sain Amalialta tunnustusta, kiitos, kiitos! Ja nyt pitäisi kertoa seitsemän faktaa itsestään, ja tietysti ennen kertomatonta.
1. En ole moneen kuukauteen lukenut yhtään kaunokirjallista teosta, (minä entinen himolukija) hyi!
2. Olen riippuvainen iltakahvista - muuna aikana kahvi ei ole niin tärkeää.
3. Minulla on aina kesken monta käsityötä.
4. Olen hameihminen, pakko vaan pitää housuja tässä lumi- ja pakkashelvetissä.
5. En tykkää tiskaamisesta.
6. Ostan lähestulkoon kaikki lankani nettikaupoista.
7.Lauantai on minun lepopäiväni.
(huh huh, siinä on nyt seitsemän- ottipa koville)
Tämä pitäisi jakaa viidelletoista bloggaajalle, mutta kun tämä on kiertänyt jo kaikkialla ja kenellä ei ole niin olkaapa hyvä ja viekää tästä eteenpäin.

sunnuntai 16. tammikuuta 2011

Talven riemuja


Kävin pienellä lenkillä.
Ajelin potkurilla, luisto oli mahtava, yksi rinne oli turhaan hiekoitettu, en voinut laskea mäkeä mutta muuten oli hyvä reissu.
Ihan näin vauhdilla en mennyt, kun ei ollut ketään kyydissä.


Ristipistot saavuttivat viikko sitten tämän vaiheen ja tässä sitä sitten ollaan. En laita tätä vielä lepäämään vaan pidän esillä, josko saisin vielä ommeltua eteenpäin. Pistelyt taitaa olla noin puolivälissä. Sitten tähän tulee vielä valtavasti jälkipistoja.

lauantai 15. tammikuuta 2011

Vaihtamaan

Kun käsityöt eivät taaskaan ole jatkuneet niin minäpä änkesin itseni mukaan kivaan vaihtoon.
Vielä huominen sunnuntai 16.1. on ilmoittautumisaikaa.

tiistai 4. tammikuuta 2011

Mikä ihana päivä

Nautin täysillä kasvo-ja jalkahoidossa. Ihaninta oli olla lämpimässä, mutta ei kuumassa höyryssä. tuntui kuinka myös nenä ja nielu saivat kosteasta höyrystä osansa. Iho tuli hoidossa todella pehmeäksi eikä kuivuus enää kiristä missään.
Käsityö on mennyt tänään taaksepäin. Purin nuo etupistot pois, olin tyytymätön työn jälkeen ja haluan tehdä ne vähän toisella tapaa nyt kuin mitä ennen olin tehnyt.

Ennen joulua vaivanut unen puute alkaa olla poissa, olen nukkunut pitempiä yöunia ja alkuillan torkutkin. Näen paljon unia, yllättävistäkin asioista.

Sain myös kivaa postia: plan kummipoikani lähetti kivan piirustuksen.

Aurinko paistaa mäen takaa ja riisipellot ovat hyvässä kasvussa, tulevaisuus on turvattu. Kiitos kummilapseni.

Jos päivään haluaa jota negatiivista niin en pidä enää tästä pakkasesta, aina uloslähtiessä pitää pukea valtavasti vaatetta päälle ja autojen pakokaasu jää ikävästi leijumaan ilmaan joten hengittäminen on siinä ilmassa on hyvin vaikeaa ja niin ollen voin kävellä hiipimisvauhtia.

Loppuun varoitus: älkää hyvät lukijani suinkaan tuudittautuko odottamaan päivittäistä viestiä tänne, tämä kirjoitusvauhti aivan tilapäistä ja into sammuu varmaan pikapuoliin - nyt on vaan tuntunut hyvälle kun on ollutvähän käsityöasiaa mitä kirjoittaa.

maanantai 3. tammikuuta 2011

Edistymättömyyttä

Tänään ei ole ristipistot jatkuneet vaan piti purkaa viimeisin pistelyosuus.
Kuopiosta ostin laukun, yöpaidan ja pari dokkaa lankaa.
Etsin myös erästä tietynmallista kynttilätuikkua, mutta en löytänyt. Ennen joulua en ehtinyt ostoksille, joten asia jää odottamaan ensi joulua.
Kuopio oli enemmän Viipuri kuin Kuopio, niin paljon kuulin venäjää ja sillä oli hintoja ym infoa ympäri kaupunkia. No, rahaahan ne turistit tuovat ja kohtahan he ovat jo poissa.


Päivän pistelyt



Tässä tilanne hieman ennen puoltayötä. Kameran kello on kesäajassa ja siksi kuvassa jo huomisen päivämäärä.

Pistely oli yllättävän mukavaa, jospa tämä jatkuisi nyt kun on kolme lomapäivää. Huomenna aion kuitenkin suunnistaa montun*) reunalle eli Kuopioon alennusmyyntejä katsomaan.
Tiistaina käyn kasvo-ja jalkahoidossa ja keskiviikkona on fysioterapia.
*)= Kuopion tori on iso monttu remontin takia

sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Huutelija sijansa saakoon


Tämä keskeneräinen on korottanut ääntään pitkin joulukuuta. Eilen illalla en enää kestänyt meteliä vaan otin tämän esille ja tarkistin langat, kaksi väriä puuttuu, mutta minulla on aavistus mistä ne saattavat löytyä. Nyt laitetaan päähän sopivat silmälasit ja etsitään musiikkia viihdyttämään ja katsotaan mitä saan aikaiseksi.
Malli on julkaistu eräässä lehdessä jo 1989, joten mikään uusi malli tämä ei ole, mutta nämähän ovatkin iättömiä, ajattomia, kaunokaisia.
Jos tämä joskus valmistuu, niin kerron sitten tarkemmat tiedot.